Skal du have ny computer, er den gamle pc gået i sort, eller skal du blot have flyttet dine data, familie fotos, dine e-mails til din nye pc - har du glemt et kodeord


Apc-support kan hjælpe dig med det hele.

 


Installation

Apc-support påtager sig at installere både Hardware, operativsystem og softwarevi vejleder dig gerne i valg af komponenter og kan forstå samling og configuration af din nye pcVi installere gerne Windows og Linux operativsystemer også på samme computer (multiboot)

vi kan også installere den software som du måtte ønske. både licens pligtig og opensource /freeware.

efter en installation hos os vi du kunne købe et gendannelses medie som vil kunne bringe din computer tilbage som da du modtog den fra Apc-support.

 


 

 Opgradering

vi hjælper gerne med at vejlede i og udføre evt. opgraderinger af dit eksisterende system.

 

 


Redning af Data

utallige problemer kan forsage at dine data bliver utilgænglige, i langt de fleste tilfælde kan Apc-support starte din maskine og redde dine data ved at flytte dem  til en anden placering.

 

 

 

 


Flytning af Data

Apc-support kan flytte dine uvurderlige data til en anden maskine f.eks. en ny.

f.eks mail programmets indstillinger og dine mails. dine famillie fotos ect.


reparation:

Apc-support foretager mindre reparationer, vi foretager altid en hurtig vurdering sammen med kunden om reparation er  en mulighedofte vil det tage uhensigtsmæssigt lang tid at finde selv mindre fejl - derfor er vores udgangspunkt at fejlen kun repareres hvis den er åbenlys.

Gendannelses (restore) medier

Apc-support kan oprette restore medier for dig!Du kan på få minutter kan gendanne din pc som den var i det øjeblik da mediet blev oprettet

det er forså vidt ligegyldigt om computeren er nyinstalleret eller blot som du ønsker den skal være.

restore medier kan leveres på cd/dvd, netværk eller evt. på usb disk/flashramHos Apc-support kan du få leveret din maskine med en "software pakning" dette - betyder, at når du starter din maskine vil den  være pre installeret med programmer (du kan evt. selv fortage dette) alle programmerne er gennem testende, Apc-support siger god for dem. Efter start af installationen skal brugeren ikke fortage sig yderligere - alle programmerne installere sig automatisk.

 

efter endt installation vil  maskinen måske genstarte.

 

 /Emanuel Johannessen

 

 


Fra  http://www.dr.dk/DR1/penge/2008/10/29103712.htm

 

 

Skift til gratis software

29. okt. 2008 11.02 

Hvis du skal spare penge næste gang, du køber ny computer, så skal du vælge en uden programmer som Windows og i stedet bruge nogle, der er gratis.

For dem er der faktisk en del af - Open Source-programmer kaldes de.

Og der kan være mange penge at spare.

De fleste computere har Windows fra Microsoft som styresystem, som de fleste steder koster mindst 800 kroner. Men der findes et alternativ, der hedder Linux - og det koster ingenting.

Få en gratis kontorpakke
De fleste har også brug for en kontorpakke med for eksempel tekstbehandling og regneark. Det mest udbredte er Microsoft Office - og det koster omkring 1000 kroner for den skrabede version.

Det mest udbredte gratis alternativ hedder Open Office.

Hvis man vil bruge gratis software, kan man enten vælge at gå hele vejen med både gratis Linux-system og gratis programmer, der er lavet specielt til det.

Men man kan også vælge en mellemting, hvor man holder fast i Windows - men så til gengæld anvender gratis programmer - for eksempel Open Office - der også er lavet til Windows.

Svært at slippe for Windows
En sådan løsning vil ofte være det letteste, da det faktisk kan være svært at finde en ny computer, der ikke har Windows som styresystem.

- Alt det vi sælger, er med et windowsbaseret styresystem, lyder det fra Elgiganten.

Magasinet Penges reporter går også forgæves hos Fona, Merlin, Bilka og Computercity. Der er heller ingen af kæderne, som sælger computere helt uden styresystem.

- Vi lever af at sælge computere, som kunderne kan finde ud af, og de fleste er vokset op med Windows. Det er årsagen til, at vi faktisk kun har dem med Windows-baserede styresystemer i, lyder Elgigantens forklaring.

Besparelse på knap 3000 kroner
Det lykkes til sidst at finde en enkelt butik, som vil sælge en computer uden styresystem, nemlig hos computerforretningen Zepto, der har specialiseret sig i at bygge maskinerne efter kundernes ønsker.

Her kan man købe en bærbar computer til 3.299 kroner, men så skal man til gengæld selv rode med at få installeret styresystem og programmer.

Til gengæld ville computeren med Windows, en kontorpakke og et antivirusprogram have kostet 6196 kroner - så man kan altså opnå en besparelse på 2.897 kroner ved at skifte til gratis software.